Contact

*Lees deze pagina alstublieft goed door alvorens het contactformulier in te vullen*

Allereerst bedank voor de interesse in ons dierenpension. Om de rust voor onze gasthonden te waarborgen en het verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, werken we met verschillende groepen/ gedeeltes in ons pension.

Op het moment zijn er uitsluitend bij de kleine honden en alleen buiten de schoolvakanties nog enkele plaatsen vrij om nieuwe klanten aan te kunnen nemen. Voorwaarde voor deze honden:

  • maximale maat: Friese Stabij, teefje
  • kunnen samen met andere honden in de groep lopen/spelen
  • geen risicohonden
  • bij voorkeur pups of gecastreerd/gesteriliseerd

Indien u geïnteresseerd bent om klant bij ons te worden, kunt u (na het volledig doorlezen van deze tekst) onder aan de pagina het contactformulier invullen. Geef daarbij alstublieft aan wanneer u het beste bereikbaar bent voor de telefonische intake (nieuwe klanten krijgen de eerste tijd een klantnummer, waarmee uitsluitend buiten de schoolvakanties een reservering kan worden geplaatst). Als de wensen en periodes van u als eventueel toekomstige klant overeenkomen met onze voorstellingen, plannen we eerst een kijkafspraak en aansluitend wordt er een proefweekend gepland (kosten €44,-). Indien de hond(en) en klant, naar aanleiding van dit proefweekend, bij ons en onze voorstellingen blijken te passen, wordt er een voorlopig klantnummer aangemaakt.

Alle andere aanvragen worden met verwijzing naar bovenstaande tekst afgewezen.

Contactformulier